Langgam Ali-Ali Laras Slendro Pathet Manyura

بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Langgam Ali-Ali Laras Slendro Pathet Manyura
Penyusun : Gesang
Sumber : Kempalan Langgam Karawitan Jawi "Sri Widodo" Penerbit Cendrawasih

Ngagema ali aliku pamrihe aja lai marang aku

Nadyan kula mboten melu mbesuke ngelingana lelabetku

Lamun embane calapok emane amung tansah gawe cuwa

Iki embane kencana pamrihe tansah manggiha raharja

Yen nganti ilang mripate jarene nemahi rubeda

Yen nganti dinggo wong seje mbesuke wis mangsa bodhowa

Pilihanku mripat biru pamrihe mrih sulstya ingkang warni

Yen takon isi atiku mbesuke mriksana ali ali

Back To Top