Cakepan Langgam Aja Kisruh Pelog Pathet Nem

بِسْــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Langgam "Aja Kisruh" Laras Pelog Pathet Nem
Ciptaan : Ki Narto Sabdo
Sumber : Kempalan Langgam Karawitan Jawi "Sri Widodo" Penerbit Cendrawasih

Aja kisruh watake gampang tumambuh

Aja dahwen sing uwis sok gampang lalen

Ja ngalamun tan wurunga bakal getun

Sing tuwajuh kang uwis bakale tangguh

Aja sok seneng guyon yen lagi rembugan maton

Jroning suka-suka aja lali jro makarya

Eling eling godha rencana sumandhing

Sing waspada kalawan tansah prayitna
Back To Top